Kamers

Wellness Hasselt beschikt over 4 luxueuze kamers met privéwellnessfaciliteiten op de kamer zelf.

Je geniet in alle privacy, ongestoord en op eigen tempo van ons aanbod.

Kamers Wellness Hasselt

Voor alle kamers geldt:

Ontbijt op de kamer of op het terras.
Luxueuze kingsize bedden.
Gevulde minibar met gratis water.
Gratis koffie en thee op de kamer.
Inclusief bad- en saunalinnen, badjas, slippers.

Onze kamers

Wellnessstudio 32m²

Wellnessstudio Wellnessstudio Wellnessstudio

De Wellnessstudio ligt op de benedenverdieping. Je beschikt over privèwellnessfaciliteiten op je kamer: whirlpool, regendouche, stoomcabine en infraroodsauna.

Meer informatie

 

Wellnessloft 51m²

Wellnessloft Wellnessloft Wellnessloft

De Wellnessloft beslaat de volledige eerste verdieping. Je beschikt over alle privéwellnessfaciliteiten in je loft: whirlpool, regendouche, stoomcabine en infraroodsauna.

Meer informatie

 

Poolhouse 60m²  +  300 m² privétuin van 1 mei tot 30 september

Poolhouse Poolhouse Poolhouse

Aan de achterzijde van het domein vind je de afgeschutte Poolhouse met ruime, afgeschutte privétuin.

Deze bungalow heeft een aparte slaapkamer en ingerichte keuken. In de living is er een tweede volwaardige bed zodat je met maximaal 4 personen kan genieten.

Vanaf het overdekte terras heb je toegang tot de wellnessfaciliteiten: verwarmd buitenzwembad, een biosauna, een houtgestookte  Finse saunabarrel,  een infraroodsauna met voetenbad,  een jacuzzi en maar liefst 4 verschillende douches. Deze faciliteiten zijn niet toegankelijk voor gasten van de andere kamers. Je hebt het domein en zwembad voor je alleen.In de wintermaanden is het zwembad niet verwarmd, maar de buitensauna en jacuzzi komen dan des te meer tot hun recht. 

Meer informatie

 

Wintercottage 60m² +300 m² privétuin van 1 oktober tot 30 april

Wintercottage Wintercottage Wintercottage

Dit is identiek aan de  Poolhouse, maar enkel geldig voor de  wintermaanden  van  oktober tot mei. Het zwembad is dan niet verwarmd en gesloten van oktober tot januari. Vanaf 1 januari gaat het zwembad terug open voor de ijsberen onder ons.

Deze bungalow met aparte slaapkamer en volledig ingerichte keuken beschikt over een king-size luxe waterbed onder een unieke sterrenhemel. Lekker fris in de zomer en lekker warm in de winter.

Vanaf het overdekte terras heb je toegang tot de wellnessfaciliteiten:  1 biosauna, 1 Finse houtgestookte saunabarrel en  1 infraroodsauna met voetenbad, een dompelbad, een  jacuzzi en maar liefst 4 verschillende douches. Deze faciliteiten zijn niet toegankelijk voor gasten van de andere kamers. Je hebt het domein  en al zijn faciliteiten voor je alleen.

Meer informatie

 

Overzicht

Vergelijk de verschillende faciliteiten van de kamers met dit handig overzicht Klik hier voor het overzicht.