Nederlands   français   English

Logo Wellness Hasselt B&B

Privé wellness met overnachting

Openlucht privézwembad - buitenjacuzzi - Finse houtgestookte saunabarrel - Whirlpool - Verwarmde buitendouches - Buitensauna - Infraroodsauna - Stoomcabine - Kleurentherapie - Massage  

Beste gasten

Welkom op de site van Wellness Hasselt Bed en Beleving. Wij zijn een wellness B&B met 4 totaal verschillende kamers. Elke kamer heeft zijn eigen privé wellness waar jull​ie helemaal privé met z'n twee, drie of vier, kunnen cocoone​n in een unieke wellness beleving. Elke kamer heeft ook een eigen buitenplaatsje in de natuur of op een terrras. De kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen, behalve de Poolhouse (zomer) / Wintercottage (winter), daar kan je met 4 personen overnachten.

We voorzien drankjes in de koelkast op de kamer. Snacks of dergelijke voorzien we niet, maar jullie zijn vrij om zelf etenswaren en dranken mee te brengen om bij ons te consumeren.

NIEUW SINDS KORT:

Je bent welkom voor wellness met overnachting, maar je mag ook komen wellnessen zonder overnachting. We halen dan de donsdekens van het bed en je krijgt een korting van 25 euro. De uren van incheck en uitcheck blijven wel gelijk. Je kan dus komen cocoonen en wellnessen zonder overnachting met aankomst tussen 15u en 21u.  

Groetjes,

Katya en Ivo

Heerlijk relaxen, helemaal privé... Met z’n twee 

Wellness Hasselt B&B biedt exclusieve kamers met privéwellness op de kamer of privédomein met openlucht zwembad.

Voel je in een luxe hotel op je suite met privé wellnessparadijs in het gezellige Limburg.

Even ontsnappen aan het drukke leven en volledig relaxed naar huis keren? Geniet in alle rust en geheel discreet van één van onze wellnesskamers.

Elke kamer heeft privéwellnessfaciliteiten op de kamer. Je geniet ervan tijdens de volledige duur van je verblijf.

Wellness Studio

Lees meer

Wellness Loft

Lees meer

Wellness Suite

Lees meer

Winter Cottage

Lees meer

Poolhouse

Lees meer